Vahdet Vrouwen

Rotterdam Ayasofya Vrouwen Afdeling

Vahdet vrouwen stelt zich ten doel de integratie, emancipatie, participatie en prestaties van onze achterban binnen de Nederlandse samenleving te bevorderen. Dit doen wij door intensief contact te onderhouden met onze achterban, hun behoeften te definiëren, hen bewust te maken van hun maatschappelijke positie en hen te betrekken bij de maatschappij. Als gevolg hiervan wordt de maatschappelijke betrokkenheid van de deelnemers, die vaak een geïsoleerd leven leidden, groter. Sleutelwoorden bij onze aanpak zijn: bereiken, bewegen, bewerken en betrekken.

Vahdet vrouwen hecht veel waarde aan het realiseren van bijeenkomsten, het volgen van cursussen, het volgen van emancipatorische trainingen, het ontvangen van individuele hulpverlening, het ontvangen van voorlichting over de sociale kaart, scholing en werk voor vrouwen. Met de eerder genoemde activiteiten willen wij de identiteit en de maatschappelijke positie van Turkse islamitische vrouwen versterken en de ontplooiing van hun talenten stimuleren.

Rotterdam Ayasofya gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer