Over ons

De Ayasofya moskee maakt onderdeel uit van de Islamitische Gemeenschap Milli Görüş (IGMG Zuid-Nederland) en heeft haar deuren geopend in 1991 in Delfshaven. Het behartigen van godsdienstige, culturele, sociale en maatschappelijke belangen van onze leden en overige wijkbewoners hebben wij ons tot doel gesteld.

De deuren van onze vereniging staan open voor iedereen, moslim of niet-moslim, gelovig of niet-gelovig. Iedereen die onze vereniging wil bezoeken, een activiteit of een dienst wil bijwonen, is altijd welkom. Vanzelfsprekend zijn ook scholen, zelforganisaties, en alle andere instanties van harte welkom voor een rondleiding, als zij kennis willen nemen van onze diverse activiteiten. Ayasofya tracht hiermee op een transparante en heldere wijze actief een bijdrage te leveren aan een correct beeld over de islam in het algemeen en meer in het bijzonder over de eigen organisatie. 

Wij geloven erin dat wij op deze manier eventuele vooroordelen weghalen en de sociale cohesie in de wijken van Delfshaven bevorderen.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb bij de (her)opening van Ayasofya Moskee.

Ayasofya.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer